Ovo je već tradicija: Iz Vidovaca u 1. HNL!

Puno truda i odricanja, puno ulaganja i financijskog i emotivnog najbolji su put za uspjeh a odličan primjer za to je Nogometni klub Dinamo iz Vidovaca i Dervišage. U Vidovcima je odavno napravljen veliki infrastrukturni iskorak, uređeni su i osvjetljeni tereni, da nije bilo onih nesretnih poplava koje su napravile puno štete možemo samo zamisliti koliko bi to još bolje izgledalo.

Oglas

Infrastruktura je nadogradnja, temelj su treneri i kvalitetno vodstvo kluba koje će talentiranim klincima omogućiti zdrav i pravilan razvoj, a u Vidovcima su i to posložili. Ozbiljna priča pokrenula se zbog sjajne generacije koja se pod vodstvom Krunoslava Pranjića pokazala i dokazala te izborila igranje Kvalitetne lige koja je danas napravila iskorak pa igraju u prvoligašu Gorici gdje su Filip Bojić i Lovro Krmpotić pred kojima su sigurno ozbiljne nogometne karijere, u dresu Slavonije je čitav niz igrača poniklih u Dinamu, tamo se bore za naslov prvaka i plasman u 1. HNL.

Oglas

A sada iz Vidovaca stiže nova generacija talenta, Karlo Vuković, Patrik Dumančić, Ivan Soldić i Marko Dragišić igrači su Dinama koji su prepoznati od HNK Gorica te su otputovali na mini kamp u kojem će pojačati njihove ekipe u nekoliko pripremnih utakmica kako bi ih treneri Gorice dodatno snimili, educirali i podcrtali u svojim bilješkama one koji će se kasnije priključiti stalnom radu u ovom prvoligašu. Gorica je inače klub koji vrlo sustavno radi na stvaranju ozbiljne škole nogometa iz koje u budućnosti planira crpiti igrače za svoju prvu momčad, samim tim ono što rade u Vidovcima postaje još vrijednije, dokaz je da se uporan rad zaista isplati.

Oglas

Prva momčad Dinama je isto tako filter za ove mladiće, puno njih vrlo rano dobije priliku zaigrati za seniore što je najbolje moguće iskustvo, rezultati tu sigurno trpe, ali je to sigurno pravi put, ispravniji od dovođenja i skupog plaćanja iskusnih igrača.