Otvoreni upisi u Školu nogometa NK Fešk

NK FEŠK Feričanci, jedna od organiziranijih nogometnih sredina na Našičkom području upisuje nove članove. Pozivaju sve dječake i djevojčice s navršenih 5 ili više godina da se pridruže njihovoj sportskoj obitelji i započnu svoj nogometni put u školi nogometa FEŠK.

Oglas

ŠN FEŠK djeluje u 7 selekcija te trenutno okuplja preko 100 mladih nogometašica i nogometaša. Sukladno s tim, sudjeluju aktivno u svim natjecanjima, točnije kvalitetnim ligama središta Istok i natječu se sa vršnjacima u okvirima područja Osječko-Baranjske županije. Već godinama i kontinuirano nižu uspjehe u svojim selekcijama te postižu rezultate na koje su ljudi iz Feričanaca zaista ponosni.

Oglas

Djecu očekuje stručno vodstvo u vidu licenciranih trenera, adekvatni uvjeti za rad uz puno zabave, druženja i sklapanje novih prijateljstava. Nakon ljetne stanke, sve selekcije s radom kreću 30. srpnja 2022.g. mogući su i naknadni upisi u slučaju ljetovanja i slično. Upišite svoje djete i omogućite mu niz prednosti, ponajprije kvalitetniji zdravstveni status i razvoj.