Otok vrlo rano započeo pripremni period

Prvoligaši i drugoligaši su već započeli sa svojim pripremnim periodom no rijetko se na to već u ovo doba odlučuju oni iz nižih rangova, ali u Otoku su odlučili krenuti ranije i ambicioznije kako bi što spremniji dočekali početak natjecateljske sezone Međužupanijske nogometne lige Osijek – Vinkovci 2023/2024!

Na početku treninga igračima su se obratili predsjednik kluba Juraj Kovač te trener i sportski direktor Mario Đurković te istima zaželjeli uspješnu sezonu sa puno uspjeha i naravno sa što manje ozljeda, a nakon toga tradicionalno su odigrali međusobno – Plavi protiv Zelenih gdje su na koncu uspješniji bili Plavi rezultatom 3-2. Zelenima je presudio raspoloženi Ivan Storjak s dva pogotka i nekoliko maestralnih minijatura.
Đurkoviću se na prvi trening i prozivku odazvalo 22 igrača uz nešto opravdanih izostanaka te će se isti priključiti kroz započeti radni tjedan.
Ovim putem ujedno dajemo obavijest da su godišnje i polugodišnje ulaznice krenule u prodaju te njihova cijena iznosi 30/15 eura, a iste se mogu kupiti kod svih članova uprave ili porukom u inbox FB stranice NK Otok.