Otkazujemo Sportalo kup!

Nažalost i neuspjesi su sastavni dio života, kako sportskog tako i poslovnog pa  i čovjekovog života općenito. Projekt kojem smo se veselili, dosta toga uložili u njega kako materijalno tako i emocionalno, ipak nije krenuo u smjeru koji smo željeli te vas ovim putem obavještavamo kako je Sportalo kup otkazan.

Iako smo poduzeli sve što se poduzeti moglo, već prvi turnir u Našicama je doživio fijasko, pokušali smo za vikend koji je pred nama čitavu stvar ipak oživjeti, no bezuspješno pa jednostavno moramo odustati.

Od 2015. godine uglavnom smo naučili na dobre rezultate, bilo je jasno i tu manjih krivih koraka, bilo je i teških poraza poput onoga kada smo ostali bez gotovo 35 000 pratitelja na staroj Facebook stranici, pa i ovo gledamo na jedan korak unatrag kako bi napravili puno njih u pravom smjeru. Više od samog odustajanja od projekta smeta činjenica da su brojni klubovi koji su ne jednom zamolili i dobili od nas nekakvu uslugu zaključili da je lakše reći ne nego se potruditi okupiti ekipu i sudjelovati, no i to je dio životnog puta i učenja.

Moramo se zahvaliti i ujedno javno ispričati svim našim suorganizatorima koji su uložili dosta truda u ovu priču, isto tako i dogovorenim sponzorima kojima ćemo se svakako u budućnosti odužiti na sve moguće načine koji nam budu na raspolaganju. Svako zlo za neko dobro, barem ćemo imati nekoliko vikenda za odmoriti tokom ljeta i napuniti baterije za novu sezonu u kojoj ćemo se potruditi biti još bolji, brži, aktualniji… Baš u vrijeme pisanja ovog teksta na društvenoj mreži izašao je jedan zanimljiv video u kojem veliki Roger Federer govori o neuspjehu, odnosno o svojim postocima, u životu je kao profesionalac osvojio ukupno 54% poena koje je odigrao, odnosno njih čak 46% je izgubio. Jedan od najvećih u svom sportu često je gubio, pa ni nama jedan izgubljen poen neće napraviti nikakvo zlo, idemo dalje!