Otišla je legenda Rakitovice i Donjeg Miholjca – Zlatko Štefan (Picika)

Nakon kratke i teške bolesti u 63. godini napustio nas je Zlatko Štefan – Picika. U svojoj 63. godini iza sebe je ostavio veliku sportsku karijeru. Prve nogometne korake započeo je u NK “Sokol” Rakitovica, odakle je otišao u NK “Jedinstvo” Donji Miholjac, gdje bih kasnije stasao u nezamjenjivog prvotimca NK “Jedinstvo” Donji Miholjac, koji je igrao u tadašnjoj Drugoj i Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Po završetku igračke karijere, ostao je u Jedinstvu kao trener mlađih selekcija, odakle je došao u svoj NK “Sokol” Rakitovica gdje je postao predsjednik kluba koji je u njegovo vrijeme postigao svoje najbolje rezultate u povijesti kluba. Kasnije je postao regionalni nogometni sudac i sudio 1. ŽNL Osječko – baranjske županije. Po završetku sudačke karijere, nastavio je karijeru kao delegat u 1. ŽNL OBŽ i 2. ŽNL DM, gdje je bio do svog posljednjeg dana.

Posljednji ispraćaj dragog nam Zlatka, biti će 16.4.2024. (Utorak) na groblju u Rakitovici. Počivao u miru! Iskrenu sućut svim članovima obitelji, prijateljima i onoj sportskoj obitelji želi redakcija Sportala.