/Osnovana Slavonska motocross liga POZIV SVIMA DA SE UKLJUČE
WhatsApp Image 2020-01-13 at 09.18.13

Osnovana Slavonska motocross liga POZIV SVIMA DA SE UKLJUČE

U nedjelju, 12.1.2020. u prostorijama Extreme kluba Malino-Oriovac održan je sastanak moto klubova sa područja Slavonije i osnovana je Slavonska motocross liga. Na mjesto predsjednika Lige imenovan je Zoran Nožinić iz Extreme kluba Malino-Oriovac, a kao zamjenik Marko Straga iz MK Pakrac-Lipik.
Osnovni cilj lige je promocija moto-sporta na našem području, te pokretanje Prvenstva Slavonije u motocross, quadcross i enduro disciplinama. Kako navode u vodstvu Lige, nadaju se da će ovim potezom privući više vozača amatera, kao i mladih vozača u juniorskim kategorijama. Naravno, samim tim i što veći broj gledatelja na utrkama.
Prema najavama, utrke bi se održavale na stazama u Malinu, Požegi, Pakracu (Matkovac), Viškovcima (kraj Đakova), a taj popis će se još proširiti.

WhatsApp Image 2020-01-13 at 09.18.12
Kako se i sam početak sezone bliži, Liga ovim putem poziva sve vozače motocrossa, quadcrossa, endura i autocrossa koji bi bili zainteresirani za sudjelovanje u Prvenstvu da se jave na facebook stranicu Slavonska motocross liga ili tajniku Lige na broj telefona 098/363-665

Podijeli
  •  
  •  
  •