Osmo kolo 3. ŽNL VPŽ istok: Orešcu tri boda iz Vaške, Miholjcu osmica u Donjim Meljanima i jesenski naslov!

Odigrana su oba susreta osmog kola 3. ŽNL VPŽ istok! Orešac je na zahtjevnom gostovanju u Vaškoj pokupio sav plijen rezultatom 2:3 dok je Miholjac s  0:8 slavio na gostovanju u Donjim Meljanima!

Izvor: ŽNS Virovitičko-podravske županije
Oglas

 

Oglas

Lider ljestvice NK Miholjac iz Gornjeg Miholjca nakon vrijedne pobjede u proteklom kolu nad NK Vaškom, ovaj tjedan su putovali u Donje Meljane kod momčadi NK Meljani koji su u susret osmog kola ušli bez bodovnog učinka u šest odigranih susreta. Miholjac je došao do 0:8 pobjede u kojoj su za goste dva pogotka postigli Ivan Galiot i Dalibor Vilček, dok su po jedan pogodak nadodali Bojan Dmitrović, Dejan Tomić, Tomislav Klement i Goran Kizivat.

Oglas

U derbiju kola između trećeplasirane i drugoplasirane ekipe na ljestvici, Vaška je na domaćem terenu ugostila NK Orešac. Obje momčadi su prije ovog kola odigrale pet susreta, u kojima je Orešac skupio deset, a Vaška jedan bod manje, devet bodova. Orešac je došao do vrijedne pobjede 3:2, a za njih golove su postigli Mateo Rokinger, Brane Jugović i Matej Nemet. S druge strane, kod Vaške su strijelci bili Nenad Matišić i Dejan Janže.

Slobodna momčad ovo kolo bila je Slavonac iz Novaka koja je u šest kola uprihodila učinak od dvije pobjede, jednog neriješenog ishoda i tri poraza.

Izvor: ŽNS Virovitičko-podravske županije