Osmo kolo 2. ŽNL VPŽ istok: Trinaestica NK Plavih, osmice za Dinamo Josipovo, Munju i Standard!

Odigrano je svih pet susreta osmog kola 2. ŽNL VPŽ istok! Lider NK Plavi s čak 13:1 nadvisio je Mladost iz Bakića, dok su protivnicima osam komada u mrežu strpali Dinamo iz Josipova, Standard iz Nove Šarovke i  NK Munja Veliki Rastovac!

Izvor : ŽNS Virovitičko-podravske županije
Oglas

U derbiju osmog kola sučelile su se uoči ovog kola drugoplasirani ali s utakmicom manje Zrinski iz Nove Bukovice s impresivnom gol razlikom od čak 38:5 te trećeplasirani NK Grabić koji je u sedam odigranih susreta obilježio učinak od pet prvenstvenih pobjeda i dva poraza. Zrinski je došao do vrijedne 2:0 pobjede, za 1:0 pogodio je Renato Matota u 38. minuti, dok je Danijel Podmanicki postavio uspostavilo se konačnih 2:0 u 49. minuti susreta.

Oglas

Lider ljestvice NK Plavi iz Jugovog Polja sa šest uzastopnih pobjeda nakon sedam kola predvodio je ljestvicu 2. ŽNL Istok, a u goste mu je stigla Mladost Bakić koja je u sedam prvenstvenih kola obilježila učinak od dvije pobjede, jednog neriješenog ishoda te četiri poraza. U susretu ovog kola Plavi su počastili Mladost s čak trinaest komada u mreži! U 13:1 pobjedi četiri pogotka postigao je Krunoslav Klepač, hat-trick je postigao Gabrijel Palčić, dva su nadodali Krunoslav Pipić i Marijan Holec, dok su jedan pogodak postigao Dominik Kralj i Sinan Nika. Za goste jedini pogodak postigao je Nikola Carević.

Oglas

Dinamo Josipovo nakon remija u prošlome kolu gdje su bodove podijelili u ogledu sa Standardom koji je završio 1:1 ugostio je u osmom kolu Ćeralije koje su nakon sedam prvenstvenih kola osvojili četiri boda. Dinamo je nakon devedeset odigranih minuta slavio s 8:0. Hat-trick za domaćine postigao je Dario Gracek, dva pogotka nadodao je Milenko Beneš, dok su po jedan pogodak postigli Vedran Gabud, Josip Gusić i Ante Džavić.

Uoči ovog kola petoplasirana Munja iz Velikog Rastovca na krilima tri uzastopne pobjede nad Krčevinom, Standardom i Ćeralijama ugostila je u sklopu osmog kola NK Mladost 1930 koja je u sedam prvenstvenih kola obilježila jednu pobjedu i šest poraza. Munja je došla do uvjerljive 8:0 pobjede hat-trickom Petra Majetića i Josipa Vide, dok su po jedan pogodak postigli Danijel Bosak i Zvonimir Mesinger.

Šestoplasirani Standard iz Nove Šarovke s učinkom od deset bodova te s utakmicom manje ušao je u susret s posljednjeplasiranom Krčevinom koja je bez bodova iz sedam kola ušla u ovaj susret. U 1:8 pobjedi Standarda za goste je tri pogotka postigao Zdenko Lončarek, po dva su pogotka zabili Mario Nukić i Kristian Kokorić, dok se jednom u strijelce upisao Darko Tušek. Jedini pogodak kod domaćina djelo je Antuna Đuraseka.