/Osmica Osijeka, prva pobjeda Viktorije OSIJEČANKE I DALJE SUVERENO GAZE PREMA NOVOJ TITULI
viktorija osijek 0013

Osmica Osijeka, prva pobjeda Viktorije OSIJEČANKE I DALJE SUVERENO GAZE PREMA NOVOJ TITULI

Nogometašice Osijeka upisale su i sedmu pobjedu i tako nastavile suvereno gaziti prema novom naslovu prvaka Hrvatske. S druge strane, u Slavonskom Brodu Viktorija je upisala svoju prvu pobjedu ove sezone i skinula velik teret s leđa.

Prvakinje Hrvatske gostovale su u Novom Selu Rok i rutinski odradile posao protiv Katarine Zrinski. Već u drugoj minuti Leonarda Balog najavila je svoju odličnu partiju i načela domaću obranu. Nakon pola sata dobre igre domaćih, u 28. minuti na 2:0 Mateja Andrlić, a samo 3 minute nakon toga ponovno je u akciji Balog. S 3:0 se otišlo na odmor, a u nastavku su Osječanke malo ipak dodale gas i stigle do finih 8:0. Uz još jedan, treći pogodak Balog, u strijelce su se upisale i drugi put Andrlić, te Izabela Lojna, Lara Lucić i Ena Pernar.

U Brodu je gostovala Rijeka, ekipa bez bodova, dapače, s jednim bodom minusa i pobjeda se nametala kao imperativ. Tako su se domaći i postavile od samog početka utakmice, dominirale su i tražile put do protivničkog gola, ali su ga pronašle tek u drugom poluvremenu. U 61. minuti gošće je napokon slomila Lea Zdunić, a u 15ak minuta nakon toga pobjedu je zapečatila Monika Čavić. S obzirom da do kraja jeseni u Brod dolazi Marjan gdje bi trebala stići i nova tri boda, jesen za Viktoriju na kraju neće izgledati uopće loše!

Podijeli
  •  
  •  
  •