Osmica Croatije i u ponovljenom susjedskom derbiju

GOLOBRDCI – Na igralištu Pod Selom u Golobrdcima jučer je ponovno odigrana utakmica 18. kola 1. Županijske nogometne lige između domaćeg Parasana i prvenstvenog lidera Croatie iz Mihaljevaca.

Oglas

Gosti su bili uvjerljivi i slavili rezultatom 1:8 (0:4). Susjedski derbi bio je susret između prve i posljednje momčadi na ljestvici pa je uvjerljiva pobjeda Croatie bila i očekivana. Utakmica odigrana 16. travnja nepropisno je prekinuta u 68. minuti kod rezultata 0:8 za goste kada je domaćin ostao u terenu sa 7 igrača, a sada je Parasan uspio postići jedan pogodak.

Oglas

Strijelci za momčad trenera Ninoslava Parmakovića bili su Krunoslav Kahanek (4), Tomislav Smojvir, Matej Poljaković, Josip Bilić i Mario Rudar dok je počasni pogodak za domaće postigao Dominik Grošić. 

Oglas

Sve utakmice 21. kola odigrat će se u nedjelju, 07. 05. 2023. s početkom u 17,45 sati, a sastaju se : Sloga – Slaven, Mladost – Kuzmica, Croatia (DO) – Parasan, Graničar – Omladinac, BSK Buk – Dobrovac, Croatia (M) – Graševina i Kaptol – Dinamo.