Osmi dan u Tenji: Mursa VBK zabila 15, Caffe 5 Gravia DGO 13!

Otvoren je i drugi tjedan malonogometnog spektakla u Tenji, a u srijedu na teren su izašle momčadi u veteranskoj i seniorskoj konkurenciji. Mursa VBK u seniorskoj konkurenciji slavila je nestvarnih 15:3, dok je Caffe 5 Gravia DGO također kod seniora uvjerljivo slavila sa čak 13:1. Pobjede su obilježili još AB Skripta kod veterana te Probe u seniorskoj konkurenciji, dok je bez borbe tri boda upisao CB Downtown.

Oglas

Oglas

Utorak u Tenji svojim su susretima ponovno otvaraju veterani, ovaj puta sa dva susreta. U prvom susretu veteranske skupine B sučelili se se Hebron Kafić Uzdravlje i Caffe 5 Gravia. Susret je završio bez pobjednika 1:1. Zanimljivo, oba gola viđena su u istoj minuti, naime Hebron Kafić Uzdravlje došao je do vodstva pogotkom Marina Runtića početkom drugog poluvremena da bi u istoj minuti konačnih 1:1 postavio Tomislav Pavičić.

Oglas

Drugi veteranski susret dana, ujedno i onaj posljednji odigrali su Carletto Stara Moša i AB Skripta također u okviru skupine B. Skripta je bila u potrazi za novom pobjedom i došla do nje sa rezultatom 3:2. Za Carletto Staru Mošu strijelci su bili Janić i Gradištanac, dok je za AB Skriptu dva pogotka postigao Dario Jukić a treći je gol djelo Dakića.

Program se zatim prebacio na seniore, a prvi od četiri susreta dana bio je onaj u skupini C gdje su se sastali Mapros Šatori i Caffe 5 Gravia DGO, a uspješnija u ovom susretu  bila je Caffe 5 Gravia DGO koja je slavila sa pomalo nestvarnih 13:1, ali zanimljivo to im nije bilo dovoljno za najuvjerljivije slavlje večeri iako su u prosjeku zabijali golove svakih 150 sekundi! Zatim se se u okviru skupine A trebale sučeliti momčadi CB Downtown i Intermovistar. Downtown je do svoje nove pobjede stigao bez borbe 3:0.

Treći susret seniorskog dijela natjecanja u srijedu u Tenji nastavio se dvobojem u skupini B gdje su snage odmjerile ekipe Murse VBK i CB Parka gdje je Mursa zadržala stopostotan učinak, ali na kakav način! Naime, Mursa je sa čak 15:3 svladala CB Park i tako odgovorila na izazov koji im je nedugo prije svojim slavljem postavila Caffe 5 Gravia DGO. Prednost je samo rasla tako da je do poluvremena bilo 8:2, dok su u drugom poluvremenu gledatelji mogli uživati u još šest pogodaka.

Program u srijedu upotpunili su susretom skupine D ekipe Probe d.o.o. i Starline Tenja. Do vrijednih bodova stigla je momčad Probe d.o.o. koja je slavila sa završnih 4:2. Poveo je Starline Tenja pogotkom Vuka, da bi susret preokrenuli Buhijak i Ledinski u razmaku od dvije minute. Odmah nakon odgovara Starline preko drugog pogotka Filipa Vuka, da bi slavlje Probeu donio sa dva pogotka Duje Budiša.

U četvrtak će na tenjski teren ponovno i pioniri gdje se sastaju NK Slavonac Tenja i Perfect Tim, a zatim će u se u istoj konkurenciji sučeliti i PZ Ćelije te Lege. Jedinu utakmicu dana u veteranskoj konkurenciji odigrati će nešto iza 19 sati Rosoneri i Eko Jazo.

Program se zatim prebacuje na seniorski program koji u četvrtak nudi pet odličnih susreta. U prvom susretu susresti će se ekipe Probe d.o.o. i Exotico Kanta u skupini D, da bi se zatim trebali preseliti u skupinu B gdje se sastaju Diesel Servis Osijek i CB Park.

Nakon toga susreta ostajemo u istoj skupini gdje će zaigrati momčadi Pekara Agita i Sarvaš. Odličan susret očekuje se u skupini A gdje će se sučeliti Autopraonica Mustang i PZ Ćelije, a za kraj programa u četvrtak u okviru skupine B tenjski dan trebali bi zaključiti MNK Saponia i Hobi Dom.