Osječko-baranjska 1. ŽNL: Radnički i Torpedo na gostujućim ispitima, Dračice dočekuju FEŠK

Danas starta proljetni dio prvenstva u osječko-baranjskoj 1. ŽNL. U proljeće Radnički ulazi s pole position, dok će mu i dalje za vratom puhati Torpedo i Dračice.

Oglas

Susjedni se derbi igra u Petrijevcima gdje će tamošnji Omladinac pokušati doći do bodova kojim bi preskočili goste iz Marijanaca. Susjedi će se sučeliti i u Dražu  gdje gostuje Baranja Belje. Moglo bi biti vrlo žestoko, pogotovo ako se sjetimo jeseni i ishoda njihove međusobne utakmice. Dračice će u nedjelju pokušati doći do novih bodova čime bi i dalje ostale u igri za titulu, a u Đakovo stiže nepredvidljivi sastav iz Feričanaca. U Popovcu su zapuhali neki novi vjetrovi, a vidjet ćemo kako će biti u nedjelju kada tamošnji Hajduk dočekuje Viljevo.

Oglas

Vodeći Radnički ide na teško gostovanje u Piškorevce gdje ga dočekuje Ratar koji je u stanju otkinuti bodove svakome, na što Runtić čitav tjedan upozorava svoju ekipu. Kod fenjeraša u Ladimirevcima gostuje Đurđenovac kojeg zanimaju isključivo gostujući bodovi. Derbi de la Josipovac igra se u Josipovcu Punitovačkom. Ondje će domaći Omladinac na svom Drljaku ugostiti Radnik. Oba sastava imaju jednak broj bodova, a vidjet ćemo u kakvoj će formi ući u nastavak. U Donjoj Motičini gostuje drugoplasirani Torpedo. Domaćini još uvijek pamte petardu s početka i sada žele osvetu, a Barišićeva ekipa voli kad ju se napadne.

Oglas

Dva su susreta na rasporedu u subotu, ostali će na teren u nedjelju, a svi od 15:00.