Osječko-baranjska 1. ŽNL: Najzanimljivije u Šećerani i Josipovcu Punitovačkom

U subotu i nedjelju igra se treće prvenstveno kolo u osječko-baranjskoj 1. ŽNL. Trenutno je čak pet momčadi sa stopostotnim uspjehom, međutim ostaje nam za vidjeti tko će i nakon trećeg kola biti maksimalan.

Oglas

U subotu se u Đurđenovcu sastaju dvije momčadi koje se još uvijek bez bodova, domaćin dočekuje ekipu Ratara. Nogometaši Dračica će pak na teško gostovanje u Viljevo kod vrlo dobre domaće ekipe. Baranja Belje i FEŠK su otvorili sezonu na najbolji mogući način, a sada će se međusobno sučeliti u derbiju kola na Šečerani. Hajduk iz Marijanaca je na polovičnom učinku, a prve će domaće bodove tražiti u susretu s Motičinom. Susjedski se derbi igra u Tenji gdje će Slavonac nakon visokog poraza u Kuševcu jurnuti po bodove u utakmici u kojoj čekaju Olimpiju.

Oglas

Derbi Đakovštine igra se u Josipovcu Punitovačkom gdje će Omladinac ugostiti ekipu Torpeda koja je za sada na maksimalnom učinku. Stopostotni su i Vukojevčani koji u nedjelju na svom terenu dočekuju nogometaše Radnika. Širokopoljci će pak na domaćoj premijeri ugostiti sastav Mladosti iz Draža. Sve se utakmice igraju od 17 sati.