Osječko-baranjska 1. ŽNL: Đakovački derbi u Kuševcu, Radnički po titulu u Ladimirevce

Za vikend se igra posljednje kolo jesenskog dijela u osječko-baranjskoj 1. ŽNL. Veliki se derbi igra u Kuševcu, dok će lider u Ladimirevce po potvrdu titulu. U subotu će se igrati samo u Petrijevcima, dok će svi ostali na teren u nedjelju.

Oglas

Oglas

Omladinac se nakon tijesnog poraza u Đakovu od svojih navijača želi oprostiti pobjedom. U Petrijevce stiže poljuljani FEŠK iza kojeg je sezona za zaborav. Puljić je već najavio kako ga očekuje naporna zima u kojoj želi riješiti sve probleme kako bi spreman dočekao proljeće. Petrijevčani ne mare za probleme gostiju, njima su u interesu samo tri boda.

Oglas

U Dražu u nedjelju gostuje Radnik. Domaća je Mladost u prošlom kolu propustila uzeti bod(ove) u Đurđenovcu, pa ih sada žele nadoknaditi. Ipak, nešto će se pitati i nogometaše Radnika koji se žele zadržati u top 5. Baranja Belje također sanja top 5, a oni će u nedjelju od 13 sati igrati u Donjoj Motičini. Motičina se pak domaćom pobjedom želi oprostiti od svojih navijača, a novim bi se bodovima Grnjina ekipa približila sredini ljestvice. U Popovcu će se sučeliti dva imenjaka, dva Hajduka. Obje su ekipe u prošlom kolu ostvarile pobjede, Popovčani u Feričancima, dok je u Marijancima pao Ratar.

Iza Piškorevčana je uzbudljiva i turbulentna sezona. Unatoč svemu, Ratar je u mnogo boljem položaju nego prošle sezone u ovo vrijeme, no trener Denić je poznat kako uvijek želi težiti savršenstvu. U nedjelju njegovu momčad zanimaju samo tri boda, međutim Viljevo je s novim trenerom na tri pobjede u tri utakmice, a tu gosti ne planiraju stati. U Ladimirevcima će se sučeliti fenjeraš i lider. Radnički dolazi po pun plijen kojim bi se Runtićeva momčad zasluženo okitila jesenskim naslovom.

Omladinac će dočekati momčad Đurđenovca, a domaći trener Smoljo ima velikih briga oko sastava zbog brojnih suspenzija nakon prošlog kola igranog u Dalju. Međutim, Josipovčani se žele pobjedom oprostiti od svojih navijača, no nešto će se pitati i goste. Derbi kola igra se u Kuševcu gdje Torpedu na noge stiže susjed iz đakovačkih Dračica. Obje se ekipe vrlo dobro poznaju, motiv u derbiju je uvijek još veći, pa će vjerujemo stadion Lipa u nedjelju biti prepun. Kuševčani žele nastaviti niz nepobjedivosti, pobjedom bi i dalje puhali za vratom ekipi iz Dalja, međutim i Đakovčani vide svoju šansu.

Sve utakmice počinju u 13:30, osim one u Donjoj Motičini koja je na rasporedu pola sata prije. U subotu se igra samo u Petrijevcima, dok će svi ostali na teren u nedjelju.