Osječko-baranjska 1. ŽNL: Baranja i Torpedo kući, Omladinac (V) na susjedskom derbiju

Pred nama je šesto kolo u osječko-baranjskoj Primeri. Nakon pet prvenstvenih etapa na vrhu je Baranj belje koja je jedina sa stopostotnim učinkom.

Oglas

Dračičani će na svom travnjaku ugostiti ekipu iz Draža. Obojima su bodovi potrebni, pa je stoga za očekivati tvrdu i neizvjesnu utakmicu. Olimpija je još uvijek bez pobjede, a taj će negativan niz pokušati promijeniti u utakmici s Hajdukom iz Širokog Polja. Vrlo zanimljivo bi trebalo biti u Feričancima gdje gostuje Omladinac iz Josipovca Punitovačkog. Obje ekipe gaje napadački nogomet, stoga je za očekivati pravu golijadu. Prvenstveni će lider pokušati upisati i šesto slavlje. Danas će Baranjci u Šećerani ugostiti momčad iz Marijanaca.

Oglas

Radnik je ovaj vikend na utakmici protiv Ratara trebao snimati spot za novu himnu, međutim odgodili su isto zbog najavljenog lošeg vremena. Torpedo u Kuševcu ne bi smio imati nikakvih problema u srazu s Đurđenovcem. Susjedski se derbi igra u Motičini gdje gostuje vrlo dobri Omladinac iz Vukojevaca. Posljednji susret kola igra se u Viljevu gdje domaćinu na noge stiže Slavonac iz Tenje. Svi su susreti na rasporedu od 16:30.