Osječko-baranjska 1. ŽNL: Baranja Belje razbila Đurđenovca

Danas je odigrana samo jedna utakmica 11. kola u osječko-baranjskoj 1. ŽNL. Baranja Belje je na svojoj Šećerani ugostila ekipu Đurđenovca.

Oglas

Oglas

BARANJA BELJE – ĐURĐENOVAC 6:1

Oglas

Baranjci su danas potpuno zasluženo stigli do novih bodova u okršaju s Đurđenovcem. Bergerova je momčad pitanje pobjednika riješila u prvih 45 minuta kada su postigli četiri pogotka. U Nastavku su dodali još dva i tako stigli do uvjerljive pobjede.

Čestitke mojim igračima na zasluženoj i uvjerljivoj pobjedi. Imali smo kontrolu utakmice od prve do zadnje minute, te napokon realizirali većinu prigoda! Gostima čestitam na fer i korektnoj igri, a mi se okrećemo narednoj utakmici! – zadovoljan je nakon susreta bio Dejan Berger, trener Baranje Belje.

Šta pametno reći nakon poraza od 6.1 osim da čestitam treneru i njegovim igračima na odličnoj igri i visokoj pobjedi. Nadigrani smo u svim elementima igre. Suđenje je bilo korektno. Ovom prilikom želim se ispričati našim navijačima koji su bili na utakmici i koje smo ponovo razočarali lošom igrom na gostujućem terenu. – izjavio je Pavao Strugačevac, trener Đurđenovca.