Osječki taxi sutra u Zagrebu protiv Riječana na Favbet ligi

Sutra u večernjem terminu osječka ekipa malonogometaša Osječki taxi kreće u bitku za naslov prvaka Favbet lige, natjecanja koje se regionalno održava u svim regijama, a na završnicu dolaze samo najbolji.

Oglas

Samim tim i osječku ekipu čeka težak posao protiv ekipe Desetka kontra iz Rijeke u utakmici koja se igra u večernjem terminu od 23 sata. Osječane s klupe predvodi Igor Glad, a na terenu su to jako dobro znana futsal imena poput Dražena Ćavara, Nebojše Popovića, Gorana Dakića, Armanda Kajfeša, Zvonimira Horvata, Vitora da Lime i Andreja Pandurevića koji su ovom prilikom pojačani Davorom Bratićem i Ivanom Purgarom kao španerima poznatijim po velikonogometnom umijeću. Osim nabrojanih tu su i tri vratara, Dino Živković, Filip Španjić i Kristijan Lukenda te Josip Šalaj, Boris Zidar, Hrvoje Zrinski, Renato Budano te Krešimir Šale.

Oglas

Čitavu ekipu okupio je direktor Osječkog taxija Ivica Klobučar koji je uz Glada u stožer instalirao i Dražena Škondru, a čitav cilj se može svesti pod dvije riječi – naslov prvaka! Pa sretno!