/Osječki sveučilištarci srebrni na Europskom prvenstvu VELIKI USPJEH ZA OSJEČKE STUDENTE
FB_IMG_1564852379067

Osječki sveučilištarci srebrni na Europskom prvenstvu VELIKI USPJEH ZA OSJEČKE STUDENTE

Studenti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmaera osvojili su srebro na Europskom sveučilišnom prvenstvu u poljskom Lodzu! Nakon fantastičnih nastupa koji su kulminirali u polufinalu u kojem su se vratili iz minusa od 2:0 u finalu je ponestalo snage, ali se i naletio na objektivno bolju momčad sastavljenu od profesionalaca.

U finalu je Osijek doživio drugi poraz na ovo prvenstvu, a i drugi put bolje je bilo turski sveučilište Beykent koje je u grupi slavili 3:1 pobjedu, dok u finalu Osijeku nisu dozvolili niti set. Bez obzira na to samo zadovoljstvo i ponos uz srebrne medalje putuju iz Poljske u grad na Dravi.

Profesor Zoran Škrinjarić je izbornik ove sjajne ekipe, Josip Vojak je s njima kao voditelj, a Davor Meringer im je trener. Ovaj trojac je složio dobru ekipu, ali objektivno malo tko je očekivao ovakav rezultat! Kojemu tu naravno nije kraj, sutra je finale! Za osječko sveučilište nastupili su: Ivan Matoković, Stanko Stanković, Marko Oršolić, Franjo Ćulap, Borna Šimunić, Antun Odobašić, Josip Ilić, Luka Kraljević, Petar Mihalj i Josip Odobašić!

Podijeli
  •  
  •  
  •