Osječki polumaraton u organizaciji Maraton kluba Hrvatski sokol!

Nakon travanjskog otkazivanja zbog korone,lipanjski plan organizatora je da kroz utrku od Gornjeg do Donjeg grada i natrag ponovno pokažemo sve ljepote Osijeka. Prijavljenih je preko tisuću, a utrka će se održati u punom obujmu 27. lipnja 2020. godine i to startnog rasporeda na Trgu Ante Starčevića: 9:00 START polumaratona (21.1 kilometar) i štafete (3×7 kilometara), 9:15 START utrke građana Jel’ trčiš, lega? (5 kilometara), 17:00 dječja utrka, a start i cilj te prijave za klince i klinceze bit će kod spomenika Picassu. Za sve sudionike osigurane su majice, sok i sladoled.

Oglas

Kako bi se lakše kretali gradom za vrijeme trajanja polumaratona, svim trkačima, u suradnji s Gradskim Prijevozom Putnika, omogućen je besplatan prijevoz od 26. do 28. lipnja.

Oglas

I ove godine na Osječkom polumaratonu podršku trkačima daje velik broj glazbenika , dok u večernjim satima u dogovoru s organizatorom – Moto Klub Osijek, zabava se nastavlja od 21h LIVE koncertom na prostoru Katakombi, a nastupaju KIT Karson i Opća Opasnost, sve u sklopu 19. Moto susreta.

Oglas

Vidimo se u Osijeku!