Osječke studentice i studenti u polufinalu rukometnog Unisporta protiv Splita

Rukometna završnica na UniSport Finalsima, nacionalnom sveučilišnom prvenstvu u akademskoj godini 2020./2021., održat će se 18. i 19. srpnja u ŠC Gripe. 

Nastupe na ovogodišnjem završnom rukometnom turniru UniSport Finalsa za studente izborili su svi prošlogodišnji medalisti, redom Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Splitu i Sveučilište u Rijeci, uz novog-starog sudionika – Sveučilište J.J. Strossmayer u Osijeku. Iste ekipe igrat će i u ženskoj konkurenciji, a podsjetimo posljednju titulu osvojile su Riječanke još u akademskoj godini 2018./2019..

Polufinalne utakmice na rasporedu su prvog natjecateljskog dana i to u obje konkurencije. Turnir će u 9:30h otvoriti utakmica između domaće ekipe Sveučilišta u Splitu i osječkih studenata, dok će se od 11h sučeliti zagrebački i riječki rukometaši. Poraženi iz ovih susreta drugog će se natjecateljskog dana (19.07 od 15h) boriti za broncu, a pobjednike ćemo gledati u velikom finalu istog dana od 16:30h.

Popodnevni termini prvog dana rezervirani su za polufinalne utakmice ženske konkurencije. Prve će nastupiti studentice iz Zagreba i Rijeke u 15h, a zatim će od 16:30h snage odmjeriti i rukometašice Splita i Osijeka. Tko su prvakinje za tekuću akademsku godinu, kao i tko će ponijeti srebrnu i brončanu medalju saznat ćemo drugog natjecateljskog dana s utakmicom za broncu od 9:30h te finalom od 11h.

Više informacija o UniSport Finals moguće je pronaći na kanalima UniSport HR (webInstagramYouTube), gdje će tijekom odvijanja događaja biti dostupne sve informacije, rezultati, fotografije te prijenos uživo.