Osječanke se s polovičnim učinkom vratile iz Sarajeva

Pod vodstvom novog trenera Igora Budiše Osječanke marljivo odrađuju zadani program u kojega se uklopio odlazak u Sarajevo na Regional Cup – međunarodni turnir kojega je organizirao domaćin SFK 2000 Sarajevo. Turnir je definitivno poslužio svrsi, a nakon dva odigrana susreta Osječanke su imale polovičan učinak no u ovoj fazi odrađivanja plana i programa rezultat je nešto što ne bi trebalo opterećivati niti igračice, a niti stručni stožer.

Pobjeda je stigla u prvom susretu nad crnogorskom Breznicom iz Pljevlja s kojom će se odabranice trenera Budiše sastati i u prvom ovosezonskom europskom susretu, a rezultat je glasio 2:1 za naše nogometašice što govori da treba prilično ozbiljno shvatiti suparnice. Uz spomenute dvije ekipe preostali sudionici su bili domaćin i Spartak iz Subotice koji je u završnom meču bio bolji i uvjerljivo slavio s 3:0. Protiv Breznice je jedini pogodak Plavo bijelih djevojaka zabila Lorena Balić dok je drugi bio djelo suparničkih nogometašica.

Iako smo izgubili posljednju utakmicu na turniru, ovo je bilo odlično iskustvo za naše igračice, kao i dobra priprema za kvalifikacijski turnir Lige prvakinja kojem smo domaćini. Podržavamo ovaj turnir i zahvaljujemo domaćinu na odličnoj organizaciji – riječi su Bojana Bodražića predsjednika Osijeka nakon ovog svrsihshodnog i zanimljivog skupa.

Foto FB ŽNK Osijek