Osječanke ponovno na tronu!

Možda nemaju mjesta u dresu Hrvatske nogometne reprezentacije, ali su svejedno pokazale da su najbolje u državi i nakon dvije godine vratile trofej namijenjen prvakinjama u vitrine Mačkamame!

ŽNK OSIJEK – ŽNK SPLIT 0:0

Jedan bod uz manje od tri primljena pogotka bio je minimum dovoljan za osvojiti naslov prvaka zahvaljujući boljem skoru u međusobnim ogledima Osijeka i Splita. Sačuvati mrežu bio je najvažniji zadatak za ekipu Marijana Vuke. Zamišljeno – ostvareno! Splićanke će se morat zadovoljit utješnom nagradom, Kupom, a u Osijeku će ovog ljeta ponovno stanovati Europa, ne samo Konferencijska liga nego i Liga prvakinja!

Sjajno je vidjeti kapetanicu Izabelu Lojnu kako zajedno s Violetom Baban donosi pehar ekipi, kako se pjeva, kako se slavi, kako gore bengalke, kako se inati Slavonija…

Cure će na zasluženi odmor, malo prije toga i na još zasluženiju feštu, a onda kreću pripreme za povratak stvari na staro normalno, odnosno potpunu dominaciju na domaćim terenima najuspješnijeg hrvatskog ženskog nogometnog kolektiva!