Osječanke danas vraćaju titulu na Dravu!

Danas u 17,30 sati na stadionu Kraj Drave u osječkoj Tvrđi nogometašice Osijeka će protiv Splita u borbu za naslov prvaka! Najbolje što nogomet i  sport mogu ponuditi je izravni okršaj najboljih ekipa i odluka o prvaku nakon 90 minuta velike borbe.

Dvije godine u nizu Splićanke dominiraju hrvatskim ženskim nogometom, prije tri dana uzele su i Kup u izravnom dvoboju, ali i taj je susret pokazao da je ovoga puta kvaliteta na strani Bijelo plavih djevojaka koje su velikim dijelom utakmice bile bolje, ali na kraju je o svemu odlučivala lutrija jedanaesteraca koja je nakon šest serija otišla na stranu Dalmatinki. Ovoga puta nema “penala”, igra se 90 minuta. A ako susret završi kao u Krapini gdje je igrano finale Kupa bez pogodaka radovat će se Slavonija jer će se “kanta” vratiti tamo gdje joj je i mjesto, gdje je dolazila već 22 puta!

Osječankama pobjeda znači naslov, jasno kao dan, bodovna prednost bi bila – 3 boda. Osječankama igra i remi bez golova, igra im i 1:1 i 2:2, a remiji s tri i više golova kao i naravno poraz o kojem ne želimo ni razmišljati, nose titulu u Dioklecijanov grad.