/Osječani sudjelovali na turniru djece s posebnim potrebama U ZAGREBU ODRŽAN 4. TURNIR ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU
osijek djeca s potrebama

Osječani sudjelovali na turniru djece s posebnim potrebama U ZAGREBU ODRŽAN 4. TURNIR ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU

U sklopu projekta “Special Power League”, Dinamo je 13. rujna na maksimirskom stadionu po drugi put ugostio momčadi djece s posebnim potrebama.

Na 4. turniru za djecu s poteškoćama u razvoju sudjelovalo je oko 70 djece iz momčadi GNK Dinamo, NK Istra 1961, NK Osijek, NK Slaven Belupo te NŠ Međimurje Čakovec.

Goste je na početku dana pozdravio direktor Dinamove nogometne škole Damir Krznar, a prisutna djeca imala su priliku družiti se i s kapetanom Dinama Arijanom Ademijem te braničem Emirom Dilaverom.

Mladim sudionicima turnira na kraju dana podijeljena su priznanja te darovi, a članovi momčadi Dinamo Power Team te NK Istra 1961 izašli su na teren prije početka utakmice Prve HNL između Dinama i Istre 1961.

Hrvatski nogometni savez projekt “Special Power League” podržava od prvog organiziranog turnira te je jedan od začetnika projekta.

Foto instagram

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.