/Osječani sjajni protiv Man. Citya REBI I POBJEDA OSJEČKE MLADOSTI
Screenshot_20190721-132847_Facebook

Osječani sjajni protiv Man. Citya REBI I POBJEDA OSJEČKE MLADOSTI

Dvije momčadi našeg prvoligaša u subotu su u istarskom Novigradu odmjerile snage s odgovarajućim suparnicima iz redova engleskog velikana Manchester Cityja. Prvo je Osijek II zaigrao protiv Cityjevog U-21 sastava, a rezultat je bio neriješen 1:1. Pogodak za Osječane, koje je vodio novi trener Igor Tolić, postigao je Ivan Durdovpotkraj prvog poluvremena dok su Englezi do izjednačenja stigli sredinom drugog dijela utakmice.

Za Osječane su igrali: BarešićMagdićStanićAlmeida (Barišić), Pavičić (Benić), Latković(Bliznac), SoldićIlić (Mišković), TodorovKuprešak  (Krajinović) i Durdov (Beljo).

Bognar i Branšteter zabili Englezima

U poslijepodnevnim satima na teren su izašle juniorske momčadi istih klubova. Osijek je pobijedio s 2:1 golovima Bognara i Branštetera, oba u drugom poluvremenu nakon što je protivnik do odlaska na odmor imao minimalno vodstvo.

Sastav je bio: Dubrović (Kovačević), Vuksan(Kuprešak), Mekić (Stojčević), JošćakPršljaJozićBognarKuzminskiPudić (Janušić), Beljo(Branšteter) i Vinogradac (Andronikou). Momčad je vodio Tomislav Steinbruckner.

Nakon odigranih utakmica u Novigradu, Osječani su se vratili kući.

Podijeli
  •  
  •  
  •