Osječani pobjedom zaključili Celjetov memorijal

Rukometni klub Osijek uspješno je organizirao 8. memorijalni turnir „Saša Cesar Celje“, nastupile sve klupske kategorije

Oglas

„Želim vam svu sreću na terenu, u životu i samo uživajte u rukometu“, tim se riječima supruga pokojnog Saše Cesara obratila mladim rukometašima na otvaranju turnira. Upravo u spomen na Celjeta organizirano je osmo izdanje memorijalnog turnira na kojem su nastupile sve selekcije njegovog Osijeka.

Oglas

Program je započeo u jutarnjim satima na Zrinjevcu gdje su mini rukometaši odigravali svoje susrete. Uz domaći Osijek, u ovoj su kategoriji nastupile i momčadi Feniksa, Bjelovara i Nexea. U 12:30 sati bilo je svečano otvaranje turnira kojem je nazočila obitelj pokojnog Celjeta, kao i klupski dužnosnici koji su se obratili prigodnim riječima.

Oglas

S obzirom na nastupe svih klupskih kategorija, program se nastavio u dvije dvorane. Na Zrinjevcu su odigrani dvoboji rukometaša do 15 i 17 godina, a na Jugu su u ovom sportu uživali dječaci do 11 i 13 godina. Bila je to prava rukometna subota u našem gradu, a turnir je završen seniorskim srazom Osijeka i Bjelovara.

U svojoj drugoj prijateljskoj utakmici ovih priprema, Osječani su upisali drugu pobjedu. Od prve minute domaćini su bili uvjerljiviji, a na odmor u svlačionice otišli su s duplom prednošću 16:8. Trener Frano Veraja dobro je iskoristio ovaj ogled, isprobao je različite sastave, a publika je imala priliku uživati u vrlo dobrom izdanju osječke momčadi. Između svega, treba pohvaliti obranu, pa i vratare Dinu Hećimovića i Filipa Orlovića koji se zasad pokazuje kao dobar posao prijelaznog roka. Naposljetku, osječki su rukometaši mirno priveli utakmicu kraju i uvjerljivom pobjedom nad Bjelovarom zaključili 8. memorijalni turnir „Saša Cesar Celje“.