Osječani nižu kilometre u Svetom Martinu na Muri

Uvjeti za rad su na visokoj razini, a opet osjeća se i srdačnost domaćina kojima imponira dolazak Osijeka.

Uvijek je lijepo doći na odredište za koje znaš koje ti uvjete pruža u smislu nesmetanog i kvalitetnog odrađivanja priprema. U tom smislu Osječani nisu imali nikakvih nejasnoća pri dolasku u Sveti Martin na Muri gdje su boravili i prije godinu dana i uvjerili se da imaju sve što im je potrebno u ovom razdoblju koje će provesti u Međimurju. Nakon sparnog ponedjeljka, trening je sljedećeg dana u prijepodnevnom terminu protekao u idealnim vremenskim uvjetima jer je tijekom noći osvježilo, što je prvenstveno razveselilo nogometaše. Što se tiče terena kojega koriste, u NK Polet su se pobrinuli da sve bude na opće zadovoljstvo.

U NK Polet stalno unaprjeđuju infrastrukturu

Domaćin je ponovno agilni predsjednik ovdašnjeg nogometnog kluba, Miroslav Novinščak sa svojim najbližim suradnikom i donedavno istaknutim igračem Josipom Brezovcem. Polet je, inače, prošle sezone osvojio prvo mjesto u dosadašnjoj Trećoj HNL Sjever, no ipak je odustao od sudjelovanja u višem stupnju natjecanja, procijenivši da prethodno treba još bolje posložiti infrastrukturu i tek onda razmišljati u smjeru novoga iskoraka. Dolazak Osijeka puno znači ovdašnjim nogometnim entuzijastima koji ne propuštaju treninge Bijelo-plavih i unaprijed se vesele prijateljskom ogledu koji će uslijediti posljednjeg dana priprema u Svetom Martinu. Ovdje je još na pripremama i prvak Bosne i Hercegovine, Zrinjski iz Mostara, no ipak neće doći do međusobnog odmjeravanja snaga.

Trojica u posebnom režimu

Crnogorci u osječkim redovima Ognjen Bakić, koji je dosad nastupao za Osijek II i novopridošli Nikola Janjić moraju odraditi uvodni bazični dio jer sa suigračima nisu prošli uvodni dio u Gradskom vrtu. Obojica su bila s mladom reprezentacijom svoje države, a sada ih očekuje dokazivanje u osječkim redovima. S njima je u istom procesu rada i Luka Zebec koji je svoj potencijal naznačio u trećeligašu Belišću. Naknadno se priključuje Mihael Žaper koji je imao manjih problema sa zadnjom ložom dok se Ivicu Ivušića očekuje na samome kraju tjedna, po povratku iz Austrije gdje Bijelo-plave u petak i subotu očekuju prve dvije utakmice.

Izvor nkosijek