Osim Požežana sjajna ostvarenja Županjki i Našičana na Igrama mladih

Osim briljantne požeške Zadruge sjajna su ostvarenja polučile i igračice iz Županje koje su pod imenom svoga kluba ŽNK Graničar pokorile ostatak konkurencije i vratile se kući sa zlatom oko vrata. Split je ugostio mlade nogometašice i nogometaše u već tradicionalnom okupljanju pod okriljem Plazma sportskih igara mladih ili poznatijeg Coca cola kupa.

Oglas

Odigrane su tri napete i zanimljive završnice za dječake 2004. godište i mlađe, za djevojke 2006. godište i mlađe te dječake 2006. godište i mlađe, a ove je godine sve zainteresirane Sport klub TV počastila izravnim prijenosom pa su svi navijali koji nisu u mogućnosti nazočiti u Splitu mogli bodriti svoje prijatelje, školske kolege, suigrače i članove obitelji putem TV ekrana.

Oglas

Oglas

Pod vodstvom legendarnog trenera Ivana Kapraljevića našički Agriful kojega su sačinjavali igrači iz Našica, Osijeka, Donjeg Miholjca, Đurđenovca…ostali za malo kratki u borbi za zlato koje je na kraju otputovalo u Kumrovec no za utjehu Slavoncima je da je pojedinačna nagrada za najboljeg igrača sletjela u ruke igrača Agrifula Damjana Škorića. Cure iz Županje su malo popravile prošlogodišnji plasman pa su nakon srebra pospremile zlato u vitrine svoga kluba, a voditelj Ivica Vidović i trener tih djevojaka može biti itekako ponosan na ovo ostvarenje, a osim ekipnog zlata oko vrata Klara Kobaš zaslužila je epitet najbolje vratarke turnira i završnice.

Konačan poredak :

2004 

1. Caffe bar Kod Tonija (Kumrovec)
2. Agrifull (Našice)
3. Paški i družina (Split)

Najbolji strijelac: Karlo Pavlinić 5 golova (Caffe bar Kod Tonija)
Najbolji vratar: Marko Mikuš (Caffe bar Kod Tonija)
Najbolji igrač: Damjan Škorić (Agrifull)

2006 

1. ŽNK Graničar (Županja)
2. Blue Warriors (Zagreb)
3. Međimurske lepe puce (Čakovec)

Najbolji strijelac: Ema Jantol 6 golova (Blue Warriors)
Najbolji vratar: Klara Kobaš (ŽNK Graničar)
Najbolja igračica: Lorena Tomašić (Blue Wariors)

2006

1. Zadruga (Požega)
2. Restoran Dioniz & Caffe bar A1 (Vrbovec)
3. MNK Družba Pere Kvržice (Bjelovar)

Najbolji stijelac: Tvrtko Janković 6 golova (Zadruga)
Najbolji vratar: Niko Radoš (Zadruga)
Najbolji igrač: Leo Kuzmek ( Restoran Dioniz & Caffe bar A1)