/Osijeku gostujuća pobjeda, Požega blizu bodova OSIJEK U BORBI ZA SAM VRH LJESTVICE
rk osijek fb

Osijeku gostujuća pobjeda, Požega blizu bodova OSIJEK U BORBI ZA SAM VRH LJESTVICE

Osijek nastavlja sa sjajnim izdanjima pa se i nakon gostovanja u Zagrebu vraća kući s bodovima. Odigrali su igrači Daga Kovačevića napornih 60 minuta protiv Medveščaka no ipak su nagrađeni za veliki trud i vraćaju se kući punih džepova! Nakon odličnog prvog poluvremena (9:16), ekipa Osijeka je malo popustila no ipak ne toliko da pobjeda dođe u pitanje pa tako dva boda ipak putuju u Osijek (24:26). Iduće kolo ugostit će Osijek u Zrinjevcu ekipu Virovitice u potrazi za nova 2 boda koja će definitivno pomoći napadanju samoga vrha, a dobre igre svakako su dobar mamac za gledatelje i očekuju se pune tribine koje će biti uistinu 7.igrač kao što je to bio slučaj i u Zagrebu.

Požežani su doživjeli poraz u Zagrebu što je značilo i prekid uspješne serije. U prvom dijelu bili su gosti u zaostatku do pet pogodaka, drugi dio otvaraju još gore i rezultat se penje na 24:16. No tada slijedi preokret i izjednačenje 27:27. Utakmica je bila u egalu do 31:30, ali domaćini tada odlaze na 33:30 i rješavaju pitanje protivnika. Oleg Polanec je odigrao je utakmicu sezone te se uz sjajna razigravanja i sedam puta upisao u strijelce. Pogodak manje postigao je Marko Antunović. Odličan je na vratima bio Antonio Ćosić skupivši 13 obrana uz jedan postignuti pogodak. Iduće kolo Požegu očekuje još jedno teško gostovanje kada idemo u goste Ivaniću.

1

 

2

Foto FB RK Osijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.