/Osijeku bod iz Pule ODLIČNA PARTIJA S REALNIM ISHODOM
mile škorić

Osijeku bod iz Pule ODLIČNA PARTIJA S REALNIM ISHODOM

Nogometaši Osijeka su prije reprezentativne stanke odradili gostovanje u Puli s kojeg su se vratili s bodom u džepu.

ISTRA 1961 – OSIJEK 0:0

ISTRA 1961 (3-5-2): Čondrić, Tomašević, Galilea, Bosančić, Grujević (od 89′ Franić), Lončar, Regan, Ivančić (od 67′ Fuentes), Pavić, Ćuže, Gržan (od 81. Munivrana)

Trener: Ivan Prelec

OSIJEK (3-5-2): Ivušić, Škorić, Šutalo, Majstorović, Šorša, Jugović, Pilj (od 87′ Špoljarić), Lopa (od 62′ Talys), Bočkaj (od 77′ Guttieri), Marić, Mance

Trener: Dino Skender

PULA, Stadion Aldo Drosina. Gledatelja: 1 956. Sudac: Marko Matoc (Zaprešić)

Bod može biti prilično različito shvaćeni, jedni će ga gledati kao dobar rezultat na gostovanju, drugi kao prokockana dva boda i priliku da se preskočio Dinamo. A zapravo to je objektivan ishod nakon svega što smo vidjeli u pulski 90 minuta. Utakmica je bila zaista odlična i mogla je i na jednu i na drugu stranu. I niti pobjeda Osijeka niti Istre ne bi bila nimalo nezaslužena.

Sada Skender i njegovi suradnici imaju dva tjedna za dodatno uštimavanje svog orkestra, nadamo se da će to biti dovoljno i za oporavak Bočkaja i ostalih načeti igrača te da će Bijelo plavi u nastavku iskoristiti dobar raspored te još kvalitetnije uskočiti u borbu za vrh, kvalitetu za to definitivno imaju iako je jasno da je liga ove godine vrlo izjednačena jer nema momčadi poput Rudeša koja je sigurno prikovala za dno.

Podijeli
  •  
  •  
  •