Osijekova druga momčad večeras gostuje u Đakovu

Danas 15.7.2020. (srijeda) s početkom u 18:30 na stadionu Đakovo (Pazarište) OSijekova druga momčad odigrat će pripremnu prijateljsku utakmicu protiv vidno ambiciozne momčadi, kluba ,sredine – ĐAkovo Croatije.
Pravi je ovo test za momčad koju pomalo slaže perspektivni i nadareni stručnjak Hrvoje Bušić koji ima veliku podršku u vidu svoje uprave i vrlo sposobnog predsjednika Ivana Mikulića čiji je rukopis vidljiv na svakom koraku klupskog djelovanja.
Već smo predstavili nekoliko sjajnih pojačanja, a očito tu nije kraj pa možemo već donositi i reano utemeljene prognoze da je momčad iz vrlo sportskog i nogometno obdarenog grada spremna za lov na najviše pozicije, a prema svemu viđenom ni Druga HNL nije nedostižna.

Prije točno deset dana Đakovčani su započeli sa ljetnim pripremama i ovo će biti prvi test za umorne i otežale noge. Momčad je odradila do sada 7 treninga u 10 dana, a u dosadašnjem dijelu priprema trener i njegov stručni stožer posvetili su najviše pažnje usavršavanju taktičkih postavki igre te visokom pritisku koji zahtjeva u svim linijama.

Donosimo ovom prilikom i raspored preostalih pripremnih utakmica HNK ĐAKOVO CROATIA: