Osijek želi prikazati dobru igru protiv prvakinja, a Vukovarke se na gostovanju žele vratiti pobjedama

Odbojkašice ŽOK Osijeka će u 15.kolu Superlige na domaćem terenu dočekati zagrebačku Mladost. Mladostašice u Osijek dolaze kao izrazite favoritkinje u ovom susret, no igračice Tome Paune ne žele prepustiti bodove bez borbe. Mlada ekipa, puna potencijala koja sigurno želi pokazati da su ispred njih jako lijepi dani. Trener Tomo Paun je za službene stranice Hrvatskog odbojkaškog saveza izjavio:

Oglas

-Nema tu previše filozofije, Mladost je naša najbolja ekipa i favorit za naslov prvakinja. Nama preostaje jedino pružiti dobru igru i što jači otpor, dati sve od sebe u ovom za nas ne zahtjevnom susretu.

Oglas

Susret je na rasporedu danas, s početkom u 18 sati u dvorani Gradski Vrt.

Oglas

Ovo kolo donosi gostovanje za ŽOK Enna Vukovar, a protivnice su ovaj put odbojkašice Splita. Nakon vrhunski odrađenog prvog dijela sezone, Vukovarke su zaredale s malo lošijim igrama, no pad forme treba pripisati problemima s koronavirusa i manjkom treninga. Trenerica Ivana Džamarija će kroz naredne dane i tjedne sigurno dovesti svoje izabranice u dobro formu, a koju će sigurno pratiti dobri rezultati. Split je na 11.mjestu prvenstvene ljestvice tako da Vukovar ulazi u ovaj dvoboj kao favorit. Susret je na rasporedu danas, s početkom u 19 sati.