/Osijek u top izdanju ima šansu u Maksimiru OVE SEZONE DINAMO IMA DVIJE POBJEDE PROTIV OSIJEKA
dinamo osijek

Osijek u top izdanju ima šansu u Maksimiru OVE SEZONE DINAMO IMA DVIJE POBJEDE PROTIV OSIJEKA

Došlo je vrijeme za treći međusobni ogled Dinama i Osijeka ove sezone. Prethodna dva riješili su Modri u svoju korist, prvo je u Maksimiru bilo 2:1, a potom u Gradskom vrtu 2:0 za državnog prvaka koji uvjerljivo vodi na prvenstvenoj ljestvici. Činjenica je da je ovakav Dinamo favorit protiv svakog protivnika na domaćoj sceni, ali isto tako znamo da su Osječani prijašnjih godina znali odigrati vrlo dobre utakmice protiv najjačih takmaca.

Bijelo plavi već praktično tri godine imaju igru za momčadi koje ih napadnu, za one koji ostave prostora za brze kontre, pa tako sasvim sigurno Zekić ima rješenje kako protiv Bjelice. Trener Dinama je u velikoj prednosti jer Zekić može samo nagađati koga će Bjelica poslati na teren. Dinamo ima dvije podjednako kvalitetne momčadi, možemo za primjer uzeti našeg Slavonca Leškovića koji igra u fantastičnoj formi, a protiv Viktorije nije bio niti na klupi, a takvih je puno u modroj svlačionici. Hendikep za Osijek je svakako izostanak Bočkaja, Kleinheislera i Hentyja koji se mora osjetiti, ali i dalje Osijek ima kvalitetu dobro se suprotstaviti, ali svakako Bijelo plavi moraju biti u top izdanju, svih 11 i oni koji će ući s klupe moraju odigrati na svom maksimumu.

Svakako je ovo rezultatski bitne utakmice, pobjedom bi se Osijek vratio na drugo mjesto, smanjio zaostatak za Dinamom, ali možda još važnije napunio se samopouzdanjem pred utakmicu sezone, pred polufinale kupa s istim protivnikom na istom mjestu. Daleko je još taj ogled, ali ova utakmica je sasvim sigurno najbolja moguća prilika da osijekovi igrači sami sebi pokažu da mogu i protiv moćnog Dinama na njegovom terenu!

Foto: NK Osijek / Luka Stanzl 

Podijeli
  •  
  •  
  •