/Osijek srušio i Lokomotiv u Marbelli STRIJELCI SU POBJEDU BILI GREZDA I MARIĆ
osijek lokomotiv nkos

Osijek srušio i Lokomotiv u Marbelli STRIJELCI SU POBJEDU BILI GREZDA I MARIĆ

Osijek i dalje ne zna za poraz u Marbelli. Iako je igrao s renomiranim suparnicima do sada nije okusio gorčinu poraza pa se nakon susreta s Lokomotivom na kraju i radovao.

Pogotke su za Bijelo plave postigli Grezda i Marić u prvom dijelu susreta pa u drugom rezultatskih promjena nije bilo, Osječani nisu primili pogodak i okončali su duel pobjedom od 2:0.

Prvi je pogodak pao u 17.minuti kada Todoroski centrira s desne strane, Mance ne uspjeva zahvatiti loptu kako je želio, no ona se odbija do Grezde koji s desetak metara iz trka naprosto ‘probija’ Kochenkova!

Drugi je pogodak djelo najboljeg osječkog strijelca Marića u 35.minuti kada najprije Majstorović dugom loptom pronalazi utrčalog Marića, a ovaj bježi Kverkveliji i onda se driblingom oslobađa i suparničkog vratara te loptu šalje u praznu mrežu.

Osijek je utakmicu započeo u sastavu: Ivušić, Šutalo, Škorić, Majstorović, Todoroski, Bočkaj, Jugović, Kleinheisler, Grezda, Mance i Marić, a na klupi su bili: Malenica, Silva, Gutieri, Kamenar, Lopa, Špoljarić, Magdić, Šorša, Talys, Lončar, Pilj, Mbakogu, Marin, Ndockyt, Beljo i Barešić.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.