Osijek slavio na Makarska kupu 2020

Završio je prvi virtulani Makarska kup 2020 kojega je organizirao HRNK Zmaj iz Makarske, a konačnu pobjedu i slavlje odnio je naš predstavnik NK Osijek. Nastupilo je 108 klubova iz 11 zemalja (Hrvatska, Italija, Češka, Švedska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Rumunjska, Kosovo, Crna Gora, Srbija i Sjeverna Makedonija) uz jako dobro praćenje (više od 2 milijuna gledatelja).

Oglas

Organizator se zahvalio na svojoj FB stranici svim sudionicima:

Oglas

Dragi sportski prijatelji, došli smo do kraja 1. virtualnog turnira Makarska Cup 2020. Zahvaljujemo na kraju svim sudionicima turnira na fer i sportskoj igri.
Iako nismo imali iluzije da će ovaj turnir uspjeti zamijeniti onaj pravi koji je pun adrenalina, napetosti, vrhunskih poteza , bučnog navijanja i nezaboravnih druženja….ipak se nadamo da smo uspjeli barem malo dočarati sve ono što pravi turnir nosi. Nadamo se da nismo nikog uvrijedili ili razočarali nekim komentarom ili rezultatom. Sve je bilo s dobrom željom i namjerom! Toplo se nadamo da je ovo prvi i zadnji put da imamo potrebu organizirati ovakav turnir i da se puni želje i veselja vidimo u listopadu na 12. turniru MALI ZMAJ i to onom pravom, nogometnom, a da ćemo kompjutere i internet koristiti samo da javimo one prave rezultate sa zelenih terena, te da prenesemo slike i atmosferu iz naše Makarske, Baške Vode i Tučepi na radost svih nas!Konačni poredak turnira:

Oglas

1. Osijek
2. Slavija Prag
3. Akademija FK Sarajevo
4.Hajduk Split

Foto FB HRNK Zmaj Makarska