Osijek s velikom podrškom u Varaždinu

Varaždin je još jedan vrlo važan ispit za Osječane koji će na ovoj utakmici imati i značajnu podršku svojih vjernih navijača.

Oglas

Nema velikih riječi i bombastičnih najava iz osječkih redova u smiraju sezone koja im može donijeti najbolji plasman od osnutka Kluba. Svi znaju što im je činiti i ne treba im nikakva posebna pompa, a nema mjesta ni bilo kakvoj euforiji. Koncentracija mora biti samo na ono što se događa na terenu, sada još i izraženija nego u svim prethodnim utakmicama. S takvim stavom stigli su Osječani i u Varaždin, znajući da će i ova utakmica biti teška i da bodovi neće doći sami od sebe. Naprotiv, treba će se dobro potruditi da bi ih se osvojilo protiv potpuno rasterećenog domaćina.

Oglas

Varaždin se pokazao neugodnim protivnikom

Oglas

U tri dosadašnja ogleda s Varaždincima ove sezone Osijek nije ostvario očekivani učinak. Od mogućih devet bodova osvojeno je tek pet, što znači da je upisana samo jedna pobjeda. U preostala dva dvoboja Bijelo-plavi su ispuštali vodstvo koje su imali, a i dalje pamtimo kako je u Gradskom vrtu prednost od 2:0 do 89. minute bila nedovoljna da bi se sačuvao naizgled siguran kapital. Na varaždinskom stadionu je bilo 1:1, a na obje strane je bilo dosta prilika da se taj rezultat promijeni. Kako će biti ove subote, vidjet ćemo od 18,55 sati. Optimizam se gradi na puno prethodnih nastupa koji su pokazali i potvrdili da je momčad spremna za visoke domete, najviše do sada.

Dosta sugrađana dolazi na utakmicu

Utakmica će biti i pod posebnim navijačkim povećalom. Vidimo i na društvenim mrežama, kao što i na brojnim mjestima u gradu čujemo da je NK Osijek opet neizbježna tema. Danas će dosta Osječana biti u gradu baroka jer ne žele, ni u kontroliranim uvjetima u doba korone, propustiti možda i prvu meč-loptu u Osijekovoj borbi za drugo mjesto. Puno znači i ta podrška, najbolje to znaju igrači koji će svojim fanovima nastojati omogućiti još jedno veselje i time im zahvaliti na vjernosti. Stoga se radujemo novom izazovu, vjerujući kako ćemo se svi zajedno kući i ovaj puta vratiti sretni i zadovoljni.

Izvor nkosijek

Foto Slobodan Kadić