Osijek rekordnu sezonu završio pobjedom nad Puljanima

Povijesna i rekordan sezona okončana je upravo tako, slavljenički i u radosnom raspoloženju, a kao kruna je stigla i pobjeda nad Puljanima. Uoči završnog meča Santiniju, Gyurcsu, Lopi i Gutieriju uručeni su prigodni darovi u znak zahvale za sve što su dali za bijelo-plavi dres, a Lopa i Gutieri dobili su priznanje Kohorte za svoj doprinos u momčadi NK Osijek.

Oglas

Ono što je manje bitno je bio sam teren no kvalitete ove momčadi je i na kraju došla do izražaja pa Bjelica i CO nisu dopustili da im zadnjih 90 minuta pokvari sve sjajno što su napravili tijekom nezaboravne sezone. Osijek je prvi poveo – još jedan lijepi pogodak, ukupno šesti u ovoj sezoni, postigao je mađarski reprezentativac. Pucao je Laszlo sa 17 metara i pogodio donji desni kut ispruženog, ali nemoćnog Lučića.

Oglas

Istra je nedugo nakon toga izjednačila. Bio je korner za Puljane, lopta je samo nakratko odbijena od strane Bijelo-plave, no baš ju je “poklopio” Ivančić i matirao Ivušića uz napomenu da je lopta prethodno “očešala” Gyurcsa što je vjerojatno utjecalo na ovakav ishod akcije. Kad su se svi pomirili s remijem pojavio se mladi Beljo i nagovijestio da će naredna sezona biti njegova. U sudačkoj nadoknadi vremena vrlo lijep pogodak postigao je mladi Beljo i to je njegov prvijenac u HNL-u. Precizno je pogodio, prizemnim udarcem, sam lijevi kut za konačnih 2:1.

Oglas

Foto nkosijek