Osijek prokockao priliku: Bez golova protiv Gorice

Nogometaši Osijeka prosuli su još dva zlata vrijedna boda na domaćem terenu protiv ekipe Gorice protiv koje su bodovi – morali biti osvojeni. Kad se ovom kiksu i promašena dva boda, dodaju ona tri protiv Belupa ostaje veliki žal, ali i ostaje lokacija u koju će se uprijeti prstom ako Osijek ne uzme titulu prvaka.

Oglas

OSIJEK – GORICA 0:0

Oglas

OSIJEK: Ivušić – Grgić (od 87. Jugović), Lončar, Čeberko, Jurčević – Žaper, Brlek (od 60. Nejašmić) – Fiolić (od 60. Hiroš), Kleinheisler (od 80. Fućak), Lovrić – Mierez (od 80. Topčagić)

Oglas

GORICA: Kotarski – Muhammed, Jovičić, Krizmanić, Keita – Babec, Pršir – Mitrović, Golubickas (od 81. Marjanović), Atiemwen (od 88. Delfi) – Cruz (od 68. Fruk)

Iako je rezultat porazan, utakmica je većim dijelom bila prilično zanimljiva, posebice u prvom poluvremenu kada je vatreno bilo i pred Ivušićem i pred Kotarskim iako je zapravo domaći vratar imao puno više posla jer Osječani u napadu nisu bili precizni, nisu pogađali okvir gola. Otvaranje nastavka bilo je blijedo, tek se u završnici razbuktalo i podsjetilo na prvi dio, no ovoga puta sreća nije poslužila Bijelo plave, u nekoliko navrata bilo je blizu pogotka, ali se vidjelo i da su Osječani pomalo prazni nakon Rujevice i ispadanja iz Kupa.

Veliki je ovo kiks, ne treba od toga bježati, ali puno je još utakmica do kraja, puno iskušenja i za Osijek i za Dinamo i ako je ova bitka izgubljena, “rat” se tek zapravo zahuktava!