Osijek predstavio dva nova igrača

Nakon Nikole Janjića, u Gradski su vrt stigla još dva igrača koja se mogu smatrati zalogom za budućnost. Kristian Fućak, 23-godišnji ofenzivac došao je iz riječkog Orijenta kao ponajbolji igrač druge HNL, a višegodišnji ugovor s Bijelo-plavima potpisao je i Mihajlo Baić, 19-godišnji stasiti napadač iz Srbije, koji će se kroz drugu momčad Osijeka pokušati nametnuti Nenadu Bjelici. Baić je središnji napadač, dok Fućak uz poziciju centralnog napadača može konkurirati i za obje krilne pozicije.
Kristian Fućak jedan je od brojnih darovitih igrača poniklih na Grobniku u riječkom zaleđu, nogometno je odrastao u Grobničanu koji je još jednom potvrdio da odlično radi s mladim igračima, pa preko Varaždina i Orijenta izborio se za priliku u Gradskom vrtu. Zanimljivo je da je Fućak došao od borbe za naslov prvaka u Drugoj HNL do borbe za titulu u Prvoj HNL.
Mihajlo Baić krenuo je u Čukaričkom, bio u Crvenoj zvezdi, Spartaku iz Subotice, pa se vratio u Čukarički gdje je debitirao u prvoj ligi svoje države. Baić već pet godina ima i hrvatsko državljanstvo pa tako neće zauzimati mjesto za strance u momčadi Nenada Bjelice. Ipak, iako će trenirati s prvotimcima, svoju će priliku u prvoj momčadi tražiti igrajući za Osijek II pod paskom Tomislava Radotića.

Oglas

Nakon Nikole Janjića, s kojim smo dogovorili četverogodišnji ugovor i koji će nam se priključiti od ljeta, realizirali smo i dolaske Kristiana Fućka iz Orijenta i Mihajla Baića iz Čukaričkog. Radi se od dva mlada igrača, sretni smo i zadovoljni što su s nama. Kristian će biti cijelo vrijeme uz prvu momčad, dok će Mihajlo minute skupljati igrajući za drugu momčad, a trenirati s prvotimcima. Osim što pokušavamo dovesti značajnija nogometna imena vodimo računa i o klupskoj budućnosti, ova dva igrača su zalog za to i vjerujem da će nam dati puno zadovoljstva u godinama koje slijede, na predstavljanju je rekao strateg Osijeka, Nenad Bjelica.