/Osijek i Požega nastavljaju s berbom bodova u Prvoj HRL U OSIJEKU I POŽEGI PALI VIDOVEC I DUGO SELO
rk požega fb

Osijek i Požega nastavljaju s berbom bodova u Prvoj HRL U OSIJEKU I POŽEGI PALI VIDOVEC I DUGO SELO

Rukometaši Osijeka i Požege nastavljaju sa sjajnim izdanjima u Prvoj HRL. Oba naša predstavnika su ubilježila pobjede nad Vidovcem i Dugim Selom i oba su kluba u gornjem domu ljestvice, a Osijek čak u borbi i za najviše postolje. Požežani su stigli do četvrte pobjede u nizu stigli nošeni vjernim navijačima u dvorani Tomislav Pirc i nakon sjajnog prvog dijela kada su malo počeli usporavati publika je dala potreban zamah za nove bodove. Osijek je s druge strane relativno lako došao do pobjede koja je na kraju iznosila visokih devet pogodaka viška pa su i dalje na samo dva boda zaostatka za vodećim Rudarem.

Osijek – Vidovec 32:23 (15:13)

Osijek – SD Zrinjevac, gledatelja 100, suci Igor Hunjadi i Marijo Zečević (Zagreb)

OSIJEK: Šimatić 4 (2), Kuže 5, Šimić 3, F. Zrno, M. Zrno 7, Cickai, Čičak 9, Nedić 1, Bošnjak (7), Vuković, Kopić 1, Babić, Radović 2, Pleše, Mandarić,i Kolar (4)

VIDOVEC: Žitnjak (3), Zrinski 1, Farc, Minđek, Melnjak 2, Ozimec (3), Vincek 1, Horenec 5, Štefičar 5, Težak 5 (3), Cafuk 4, Hajsok

1

 

2

Foto FB Požega, SS HRS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.