/Osijek konačno na TV ekranima u europskom pohodu UTAKMICU PROTIV AUSTRIJE U ČETVRTAK MOĆI ĆETE PRATITI NA HNTV
hntv osijek austria

Osijek konačno na TV ekranima u europskom pohodu UTAKMICU PROTIV AUSTRIJE U ČETVRTAK MOĆI ĆETE PRATITI NA HNTV

Osijek konačno na TV ekranima u europskom pohodu.

Hrvatska nogometna televizija nastavlja s europskim prijenosima te u četvrtak, 17. kolovoza, u 20:45 sati donosi dvoboj četvrtog pretkola Europske lige između Osijeka i Austrie Beč.

Osijek je u Europskoj ligi startao u prvom pretkolu u kojem je prvo u gostima s 2:0 svladao Santa Colomu da bi u uzvratu kod kuće bio bolji s 4:0. Drugo pretkolo Osijeku je donijelo dvoboje s Luzernom koji je na Gradskom vrtu svladan s 2:0, a u gostima je Osijek pretrpio poraz 1:2.

Na posljednjoj prepreci k play-offu ovog europskog natjecanja Osijek je s dva puta po 1:0 svladao velikana PSV i tako izborio zadnje dvoboje na putu prema skupinama Europske lige.

Pred Osijekom je nastavak ispisivanja klupske povijesti i četvrto pretkolo protiv Austrie Beč, uz izravan prijenos na HNTV-u!

Europska liga, 4. pretkolo: Osijek – Austria Beč (17.8., 20:45 sati, HNTV)

Izvor/foto HNTV

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.