Osijek je jesenski prvak

Odigrano je zadnje kolo jesenskog dijela prvenstva, a uzbuđenja i napetosti naravno nije nedostajalo. Nakon prvog dijela prvenstva najzadovoljniji mogu biti izabranici trenera Saše Voldina koji će drugi dio dočekati na vodećoj poziciji.

Oglas

Iako su u Županji u zapisniku brojili samo pet igrača, malonogometaši Male Mljekare su došli do pete prvenstvene pobjede. Dva je puta domaći Futsal Olimpijac vodio, no gosti su se uporno vraćali i kada su oni prvi put poveli, tu nisu stali. Čak su četiri pogotka sjajnog Silvia Anočića, dva kapetana Tomaza i jedan Mandića bila dovoljna za gostujuću pobjedu Valpovčana. Za domaće je tri puta pogađao Župarić, te jednom Jukić.

Oglas

Oglas

U Požegi je Jakšić dočekao momčad Broda. Unatoč tome što su u prvom dijelu pala dva pogotka, po jedan s obje strane, drugi je dio bio vrlo intenzivniji. S ukupno su pet pogodaka Brođani napunili mrežu domaćina i tako je Jelčićeva momčad došla do svoje šeste prvenstvene pobjede.

Vinkovci su u nedjelju od 19 sati bili mjesto gdje su se igrale dvije utakmice. U prvoj je trećeplasirana Aurelia s ukupno deset pogodaka ispratila Autodijelove Tokić. Domaću je momčad s četiri pogotka predvodio sjajni Bertić Ante, dok je za Tokićevce počasni pogodak zabio Kliček.

U drugoj je utakmici u Vinkovcima kod istoimenog domaćina gostovao lider iz Osijeka. Za ovu bi se utakmicu u šali moglo reći Ležaić 4:7 Osijek. Najbolji je strijelac lige ponovno potvrdio svoju kvalitetu, no njegova četiri pogotka vodećoj momčadi lige nisu bila dovoljna da bodovi ostanu u Vinkovcima. Ležaiću je hattrickom uzvratio iskusni Dakić koji je bio najbolji strijelac Osječana.

Utakmica između Broda 035 i Nove Gradiške će se odigrati u nekom drugom terminu.