Osijek je bio prvi, a rezovi prošli bez problema i pompe

Po medijima se sve više provlači pitanje rezanje plaća sportašima, a posebno je odjeknuo slučaj Dinama koji je osim financijskih rezova napravio i kadrovske rezove čitavog stožera Nenada Bjelice i veliko je pitanje hoće li i on sam ostati na čelu kluba iz Maksimirske.

U miru i tišini je prošlo rezanje primanja u Osijekovoj radnoj zajednici koja je bila i prva koja se odrekla polovine svojih primanja dok traje prisilni godišnji odmor za sve  zaposlenike kao i igrače.

Predsjednik Meštrović je u razgovoru za najistaknutiji sportski novinski medij Sportske novosti istaknuo da je zahvalan svima koji su na to pristali te da je svakom ponaosob poslao pismo s prijedlogom o rezovima koje su oni u roku od 24 sata bespogovorno prihvatili.

Također je istaknuo da smatra da je to plod senzibilnosti djelatnika prije nego inzistiranja i krutog stava od strane Uprave, a sigurno je i pomoglo međusobno povjerenje koje je predsjednik iskazao po svom dolasku kada je isplatio unaprijed nekoliko plaća prije Božića čega  se očito u radnoj zajednici sjećaju kao čina povjerenja za dobru međusobnu suradnju.

Kompletan razgovor možete pročitati OVDJE.

Foto nkosijek