Osijek i Pogon bez golova

Odluka pada u Gradskom vrtu u Osijeku. Pogon i Osijek odigrali su siromašni utakmicu, i jedni i drugi fokusiranju na to kako ne primiti što je na kraju pošlo za rukom objema momčadima.

POGON – OSIJEK 0:0

POGON Stipica, Bartkowski, Triantafyllopoulos, Zech, Mata, Dabrowski, Kowalczyk (od 80. Drygas -), Kozlowski (od 68. Silva), Gorgon, Kurzawa, Zahovič (od 80. Parzyszek -)

trener: Kosta Runjajić.

OSIJEK Ivušić, Lončar, Škorić, Čeberko, Miloš (od 82. Gržan -), Kleinheisler – (od 58. Pilj), Žaper, Jugović (od 70. Nejašmić), Jurčević, Bohar (od 70. Hiroš), Mierez (od 82. Mance -)

trener: Nenad Bjelica

Bjelica je u Poljsku došao po “bod” i to ostvario. Izostao je rizik u igri Osijeka, Izostao je i visoki presing koji je uobičajen način igre Bijelo plavih što je Pogon iskoristio i u prvom dijelu bio bolja momčad na terenu. U nastavku nešto bolje izdanje Osječana, no nedovoljno za slavlje iako je prigoda bilo.

Odluka pada u Gradskom vrtu, pred sasvim sigurno ugodno popunjenim tribinama. Nakon prvog poluvremena Bijelo plavi su nešto bliže prolazu, no da bi ga ostvarili morat će za tjedan dana zaigrati odlučnije. A u međuvremenu je gostovanje na Poljudu…