Osijek bez milosti kod Virovitice za drugo mjesto na tablici

Rukometaši Osijeka su u zaostaloj utakmici 12.kola na gostujućem terenu svladali rukometaše Viro-Virovitice 23:30 (15:15) te su s nova 2 boda preuzeli drugo mjesto prvenstvene ljestvice.

Oglas

Osijek je došao kao favorit u Viroviticu, no trebalo je to opravdati i na terenu. Susret je započeo međusobnim opipavanjem snaga, iako se Osijek odvojio na 2 razlike nekoliko puta, domaći su se rukometaši svaki put vraćali u egal. Cijelo 1.poluvrijeme je proteklu u takvom rukometu gdje se nijedna ekipa nije odvojila na više od 2 pogotka razlike. Nakon predaha bude se Osječani te polako okreću vodu na svoj mlin te u posljednjih 10 minuta ulaze s vodstvo 20:25. Pokušali su se domaći rukometaši vratiti u susret te barem uzeti bod, no izabranici Daga Kovačevića nisu dopustili iznenađenje te kući nose sigurnu pobjedu.

Oglas

Najefikasniji je kod Osijeka bio Mario Goluža sa 7 pogodaka, a pratio ga je Kuštrim Ninaj sa 4. Kod domaćih rukometaša najistaknutiji je bio Vladimir Flanjak sa 8 pogodaka, no nije imao raspoloženog suigrača uz sebe pa je Virovitica morala potpisati kapitulaciju.

Oglas

Iako je za ostatak prvenstva polusezona gotova, Osijeku je ostala još jedna zaostala utakmica i to protiv Metalca. Susret je na rasporedu sutra (nedjelja), početak je u 18 sati u sportskoj dvorani Zrinjevac. Ulaznice se prodaju po cijeni od 10 kn, a ulaz u dvoranu je dozvoljen uz COVID potvrde.