Orolik traži proboj u sredinu tablice

Orolik se opasno pojačao za nadolazeću polusezonu. Na klupskoj stranici je otvoreno predstavljanje pojačanja i novih lica u klubu i za sada je s prezentacijom na brojci 3 od 8 koliki je konačni broj, a koji nije nužno i konačan.

Oglas

U proljetni dio NK Orolik kreće s osvježenom, presloženom i posloženom ekipom i želi povratak na sredinu tablice. Trener Zoran Šalinović je najavio prozivku 19.veljače i ima velike ambicije sa svojom momčadi za drugi dio sezone jer neka zvučna pojačanja su već objavljena na stranici Orolika.

Oglas

Želim da ovaj dio sezone bude bolji jer u jesenskom dijelu sam preuzeo ekipu tjedan dana prije početka prvenstva i nadam se da će ova pojačanja dosta pomoći ekipi i brzo se uklopiti, a s njima bi mogli ostvariti očekivano dobar rezultat ove polusezone – za Sportalo je izjavio trener Zoran Šalinović.

Kao prvo novo/staro ime koje je stiglo na Grbavicu je u tome okruženju dobro poznati Lazar Carević, 28-godišnji veznjak na kojem je prije svega inzistirao trener Zoran Šalinović kojemu su sve kvalitete ovog igrača itekako poznate, a koji se vraća nakon kratke epizode u NK Borac iz Banovaca. Bit će definitivno važna karika u veznom redu s obzirom da posjeduje kvalitete igre u oba smjera, tako da mu neće biti problem nametnuti se Šalinovićevom moćnom stroju koji polako dobiva i glavu i rep.
Kao drugo pojačanje ove zime, stigao je 23-godišnji Kristijan Mesić iz Meteora (Slakovci). Ovaj mladi talentirani napadač itekako će dobro poslužiti idejama trenera da još više budu opasniji po gol protivnika, a treće predstavljeno pojačanje u ovom prijelaznom roku Oroliku se priključio 33-godišnji Petar Macura iz Fußball-Club 1. FC-Passau.Pravi lider na terenu, staložen i čvrst, svakako igrač koji će igrati važnu ulogu ove godine za Bijelo-plave.
Zapratite klupsku FB stranicu i nastavak predstavljanja pogledajte i sami.