Orolik se vraća kući

U nekoliko smo navrata pisali o teškoj sudbini nogometnog kluba Orolik koji živi mučne i zahtjevne dane u izbjeglištvu igrajući sve utakmice u gostima, a službeno one domaće na stadionu Croatije u Novim Jankovcima. Nakon dugo vremena Orolik će se vratiti kući barem malo osjetiti kako je to biti domaćin u svome mjestu što će svakako obradovati sve simpatizere kluba i one koji su direktno vezani za klub trudeći se održati ga na životu u teškim danima, mjesecima i godinama svoga postojanja.

Oglas

Prigoda će biti dostojanstvena zbog prisjećanja na preminulog člana kluba i osnivača ovog nogometnog kluba pa će tako sadašnja vrijedna i jako uporna uprava na čelu s predsjednikom Antonijem Nađem organizirati povratnički memorijalni turnir na kojemu će sudjelovati četiri ekipe od čega će polovicu činiti domaći igrači raspoređeni u dvije ekipe seniora i veterana dok će gosti biti igrači iz Markušice i Banovaca.

Oglas

Dana 16.srpnja u Oroliku se održava memorijalni turnir za u čast prerano preminulom bivšem osnivaču Orolika gdje će nastupiti 4 ekipe – NK Orolik, NK Borac Banovci, NK Sremac Markušica i veterani Orolika. Turnir će biti održan jedan dan na neobnovljenom stadionu u Oroliku te ovim putem pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu pogledati turnir – izvijestio nas je predsjednik kluba Antonio Nađ.

Oglas