Oriolik započeo s pripremama

U prostorijama nogometnog kluba Oriolik iz Oriovca tijekom proteklog vikenda počeo je uobičajeni dnevni red i raspored pošto su se okupili igrači i uprava kako bi pokrenuli pomalo uspavana mišiće nakon zimskog odmora. Uz uobičajenu i svugdje zvanu prozivku održan je i prvi trening seniorske momčadi u sklopu priprema za nadolazeću polusezonu.

Oglas

Oglas

Pozdravnu riječ održali su predsjednik kluba Dominik Milinković i tajnik Alen Haring, a nakon njih igračima su se obratili glavni trener Miroslav Stefanović i pomoćni trener Mario Marković! Stefanović i Marković su igračima iznijeli plan i program priprema, a nakon toga su izašli na teren i započeli s radom. Svoj izostanak su opravdali Luka Đerek, Ivan Benić i Šimun Lucić. O nadolazećim utakmicama i promjenama u igračkom kadru klub će obaviještavati sve simpatizere putem službene FB stranice.

Oglas

Želja nam je biti ono što smo već dvadesetak godina – stabilan i dobro organiziran trećeligaš. Naše je mjesto u gornjem domu ljestvice pa ćemo stremiti tome i pokazati se u pravom svjetlu već u prvom kolu kada gostujemo u Našicama čiji domaćin je na odličnoj drugoj poziciji, ali sa samo 4 boda prednosti ispred nas. Nećemo naravno zanemariti niti našu školu nogometa koju ćemo podići na višu razinu, a paralelno podizati infrastrukturu kako bi i ta djeca imala što bolje uvjete za napredak, a mi u konačnici što više svojih igrača u seniorskom pogonu – za Sportalo je izjavio agilni predsjednik Dominik Milinković.