Oriolik u irskom ritmu – stiže Belfast Food

Na pristiglu informaciju da u Oriovac stiže Belfast Food kontaktirali smo predsjednika nogometnog trećeligaša Oriolika iz Oriovca Dominika Milinkovića koji nam je spremno ispalio: Dobit ćemo ih dva razlike!

Oglas

Šalu na stranu mladi i ambiciozni predsjednik najdugovječnijeg hrvatskog trećeligaša koji neumorno i ponosno korača travnjacima Treće HNL istok ili one spojenih regija Osijek – Varaždin već nekoliko desetljeća, donosi u lkub nove inicijative i organizacije.

Oglas

Prva od onih većih i značajnijih je dolazak kultnog sastava Belfast Food koji će na stadion Oriolika donijeti irski štih i zanimljivu i veselu glazbu koju, kao i Oriolik na travnjaku, desetljećima donosi ljubiteljima ovakve glazbe na pozornicama diljem Hrvatske.

Oglas

Ovo je prva i sigurno nije posljednja organizacija ovakvih događanja koja nam može donijeti puno dobroga i kvalitetne zabave kako i svim stanovnicima Oriovca i šire okolice tako i nama u klubu. Želimo nastaviti dizati klub na svim poljima klupskih struktura, ostvariti što bolji plasman u Trećoj HNL istok, usavršavati infrastrukturu, ulagati u rad omladinskog pogona te biti još dugo godina stabilan trećeligaš, a u budućnosti tko zna, možda budemo spremni i za novi iskorak – rekao nam je predsjednik Oriolika Dominik Milinković.

Stoga u prvu subotu narednog mjeseca ne propustite pogledati i poslušati legendarne “Irce” na stadionu Oriolika po izuzetno popularnim cijenama od 20 kuna u pretprodaji ili 30 na dan koncerta 01.kolovoza. Kao predgrupa zabavljat će vas brodska grupa Plagijat.