/Oriolik dočekuje Lokomotivu, Vuteks Osijek 1/16 FINALA HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA
oriolik fb

Oriolik dočekuje Lokomotivu, Vuteks Osijek 1/16 FINALA HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA

Danas se igraju četiri utakmice šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa, a od njih su dvije posebno zanimljive pošto će na terenima u Vukovaru i Oriovcu biti slavonski predstavnici.

Iz Vukovara ćemo sigurno dobiti jednog predstavnika u osmini finala pošto će Vuteks biti domaćin jedinom slavonskom prvoligašu. Iako znamo da je Osijek u dosta turbulentnom trenutku s obzirom na odlazak trenera Dine Skendera, no bez obzira na to jasno da Bijelo plavi stižu kao ogroman favorit, razlika u kvaliteti je ogromna i pozitivan rezultat Vuteksa bila bi prvoklasna senzacija.

Slična situacija što se tiče omjera šansi za prolaz na snazi je i u Oriovcu, Lokomotiva koja je presudila Skenderu u Oriovac stiže kao apsolutni favorit. Predvođeni Sammirom Lokosi dolaze odraditi posao, a Oriolik u prekrasnom ambijentu dodatno uređenog stadiona planira odigrati za svoju dušu, ali nikako pasti bez ispaljenog metka.

Oba susreta startaju s početkom u 15,30 sati, a u srijedu će na teren svi ostali parovi, od slavonskih predstavnika Belišće je domaćin Splitu i vjerojatno ima najveće šanse za prolaz izuzev Osijeka, u Bijelom Brdu snage će odmjeriti drugoligaši BSK i Cibalia, a u Požegu stiže ambiciozni drugoligaš Šibenik. U Novu Gradišku Slogi koja nije u dobroj formi dolazi snažni Vinogradar.

Podijeli
  •  
  •  
  •